Qwic

Qwic E-bikes al sinds 2006. Met de Performance, Premium, Trend en Compact series is er voor iedereen een e-bike op smaak. Qwic, een echte Nederlandse merkfiets.

Een Qwic? Waarom niet, deze e-bikes zien er modern uit en zijn geheel van deze tijd. Ontworpen en ontwikkeld in ons eigen Amsterdam. Mooie moderne elektrische fietsen die helemaal up-to-date zijn met de nieuwste innovaties. Dus niet alleen over uitstraling is nagedacht. Door constante ontwikkeling in de techniek, dat in samenwerking met hun leveranciers heeft Qwic zelfs fietsen in het assortiment die je met een applicatie op je mobieltelefoon kunt aansturen en navigeren. Dit is natuurlijk super handig en geheel van deze tijd. Ook kunt u uw mobile telefoon onderweg gewoon opladen.

Qwic heeft meerdere modellen met verschillende aandrijvingen zodat u wellicht de fiets kunt vinden die het beste bij u past zoals voor een sportieve gebruiker de Performence series, zoekt u een fiets voor stedelijk woon-werkverkeer ga dan voor de Premium series of wilt u een onderhoudsvriendelijke allround fiets kies dan voor de Trend series. En dan hebben we ook nog de Compact series voor reisigers.

Bij Qwic werkt men uitsluitend met aandrijvingen van A-merken zoals, Brose en Bafang. Voor u misschien niet zo bekend maar voor de echte vakman wel. Aandrijvingen van kwaliteit waar u jaren lang fietsplezier mee gaat beleven.

Wij kennen de mensen van Qwic als een jong gedreven team met het hart op de goede plek. Service wordt hier dan ook met hoofdletters geschreven. Het ontwerpen en ontwikkelen van de fiets doen ze geheel in eigen beheer.

Al deze ingrediënten heeft als resultaat dat Qwic bij diverse instanties als prijswinnaar uit de test komt, waaronder ANWB, Telegraaf, elektrischefietsen.com en het Algemeen Dagblad!

Bij Qwic is er altijd wel een model wat bij u past.

voor meer info en modellen: www.qwic.nl