Orbea

Orbea is een merk van top kwaliteit. Bekende modellen Orca, Avant en Terra bij de racefietsen en de Occam, Oiz, Alma en MX bij de mountainbikes. Hun nieuwste generatie is de mooie slanke Gain een sportieve E-bike.

Orbea bouwt allerlei soorten fietsen van race tot kinderfietsen, elektrisch of stadfiets. Waardoor iedereen wel een passende fiets kan vinden.

Wij willen graag alle modellen voor u leveren,  richten ons voornamelijk op de racefietsen en mountainbikes. Zo raden wij de Avant aan als een zo genaamde comfort fiets en de Orca voor het betere werk. Wilt u toch zelf een om passend advies vragen. Kom dan langs in onze winkel, “De Fietsmaker” gevestigd in het mooie Ravenstein.

Orbea Spaans marktleider bestaat al sinds 1840 en is sinds 1998 ook in Nederland te verkrijgen. Hans onze vakman is zelf in de beginjaren betrokken geweest bij de import van het merk, en tot op de dag van vandaag werkt hij vol overtuiging met dit merk. Met deze lange ervaring kent hij het merk door en door en kunnen wij u dan ook optimaal adviseren. Orbea biedt racefietsen, mountainbikes, elektrische fietsen, stadsfietsen en jeugd- en kinderfietsen.

De fabriek staat in Spaans Baskenland en is een coöperatie iedere medewerker is daardoor mede eigenaar van het bedrijf, wat een sterk verantwoordelijkheid gevoel geeft, wat zich reflecteert op de kwaliteit. Zo worden er ontzettend veel nieuwe ideeën ingebracht door verschillende visies.
In de beginjaren is het merk in Nederland goed gegroeid waar het later weer wat stiller werd, door betere vertegenwoordiging is het werk nu weer in opmars om de markt te veroveren. Wat altijd gebleven is dat Orbea altijd een hoogwaardige fiets bouwt en doet dat met veel liefde.

Orbea is een merk voor mensen die altijd in zijn voor een nieuwe uitdaging.

 

kijk voor meer info en modellen www.orbea.com/nl-nl