Onze merken

De merken fietsen die u hoofdzakelijk bij ons vindt, Giant, Qwic en Orbea. Dit zijn merken die gaan voor kwaliteit en indien toch nodig een goede garantie afwerking.

Giant: één van werelds grootste fiets fabrikanten is inmiddels al weer 30 jaar in Nederland. 
Men zorgt voor stabiele prijzen waardoor Gaint top services met bij passende garanties kan leveren, zoals bijvoorbeeld levenslange garantie op het frame.

Men zorgt voor stabiele prijzen waardoor Gaint top services met bij passende garanties kan leveren, zoals bijvoorbeeld levenslange garantie op het frame.

Qwic: is een Nederlands merk wat zich vanaf 2006 alleen bezig houd met elektrische fietsen, de E-Bike dus. Qwic staat bol van innovatie, men heeft in deze jaren veel geleerd en ontwikkeld, waardoor ze nu een zeer doordacht en eigentijdse fietsen op de markt hebben.

Orbea: een topmerk als het gaat om sportieve fietsen en bestaat al sinds 1840. In 1998 is het merk ook in Nederland te verkrijgen. Hans onze vakman is zelf in deze beginjaren betrokken geweest bij de import, en tot op de dag van vandaag werkt hij met overtuiging met dit merk. 

De fabriek staat in Spaans Baskenland en is een coöperatie iedere medewerker is daardoor mede eigenaar van het bedrijf, wat een sterk verantwoordelijkheid gevoel geeft, wat zich reflecteert op de kwaliteit. 
Orbea is dus een hoogwaardige fiets gebouwd met veel liefde voor de fiets..

Vogue: ook wij willen een fiets aanbieden voor een lagere prijs, na een zoektocht zij we bij Vogue uit gekomen. zij hebben een ruime keus aan eigentijdse modellen tegen een scherpe prijs. volgens ons een goed prijs kwaliteitsverhouding.


Urban IKI: De Kinderzitjes van Urban Iki mooi en van deze tijd. de Urban iki kinderzitjes voldoen aan alle normen en meer. met meer bedoelen wij innovatief en een strak mooi uiterlijk. Als eerst met getinte windscherm voor bescherming tegen de zon en wind. kijk voor uw favoriete kleur.

AXA: Sloten en verlichting zijn van AXA het merk op het gebied van veiligheid en uw fiets. sloten met ART keuring wat nodig is om uw fiets te kunnen verzekeren.

Fastrider: voor manden en tassen hebben wij gekozen voor Fastrider. zij hebben mooie en kwaliteit producten voor een betaalbare prijs. bent u op zoek naar een mand, krat of tas Fastrider!