Giant

Giant fietsen

Giant ruim in assortiment van e-bike's, sportfietsen en stadsfietsen en staat voor een kwaliteit en innovatieve merkfiets

Het merk Giant bestaat al 40 jaar waarvan 30 jaar ook actief in Nederland. Giant één van de  bekendste A merken in de fiets wereld. Deze kan daarom bij ons niet ontbreken.

Giant hebben we in ons assortiment om hun kwaliteiten hoogwaardige techniek en goede prestaties. Ze gebruiken elk jaar weer hun vertrouwde technieken en nieuwe verbeteringen om weer mooie fietsen op de markt te zetten.

Giant wil dat iedereen het fietsen met plezier kan beleven en voor sommige herbeleven. Zo bied Giant verschillende fietsen in het assortiment, van sportfietsen, racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen, elektrische fietsen, Oma-fietsen, fietsen voor woon- werk- school verkeer.

Het sportsegment: Draaien ze mee in de top en ook voor de beginner heeft men een betaalbare racefiets of mountainbike.

De E-bike: Met het topmodel de Prime E+ met krachtige middenmoter, een samen komst van techniek en innovatie met ingebouwde dag-rijverlichting en USB aansluiting, tot de Triple X E+ een stijlvolle comfortabele transportfiets met de Syncdrive-F voormotor. Je ervaart een echt luxe gevoel als je fietst op een Giant E-bike. Pure comfort en een mooie uitstraling, dat is wat je terug vind in deze E-bikes. Deze fietsen voldoen aan alle wensen.

Stadsfietsen: Voor het luxe model heeft men de Ultimo voor het ultieme fietsplezier of de Chill het degelijke model voor het dagelijkse verkeer naar werk, school of de winkel. Of de Triple X voor het comfortabele eigentijdse transportfiets.

Stadsfietsen zijn er voor het makkelijke en snelle verkeer, of je nou naar school, werk of de supermarkt gaat. Met een fiets van Giant zit je altijd goed.

Dus voor iedereen is er wel een passend model fiets, elke keer weer goed voor een prettige fietservaring.

voor meer info en modellen www.giant-bicycles.com/nl