Burgers

Burgers retro fietsen

Burgers fietsen bestaat sinds 1869 en daarmee het oudste fietsmerk van Nederland. Ze maken tegenwoordig zeer eigentijdse retro fietsen, echte unieke fietsen dus. Van mama fiets tot stadsfiets bij burgers is dit te koop.

De pick-up fietsen van Burgers zijn leverbaar in 5 kleuren en er is keuze van singelspeed tot 7 versnellingen. De opmerking dat de fietsen van vroeger altijd vanzelf rolde kennen we allemaal, dit zie je nog steeds terug in de fietsen van Burgers. Hierdoor hebben deze fietsen een knipoog naar het verleden, met de kwaliteit en technieken van nu.
 
Burgers fietsen biedt stadsfietsen en mama fietsen aan, deze zijn ideaal voor woon-werk verkeer, maar ook om uw kinderen mee naar school te brengen.
Ze bieden mooie retro modellen aan maar wel met de moderne technieken, dat zijn dus echte Burgers fietsen. Het frame is degelijk in de lak gezet door middel van een poedercoating, goed voor jarenlang fietsplezier. Dat in combinatie met een degelijke af montage met gerenommeerde merken als Schwalbe, Shimano, AXA en meer, zorgt er voor dat u een hoog kwaliteit fiets krijgt. Als u een Burgers fiets koopt wordt deze speciaal voor u op bestelling gefabriceerd.Voor meer informatie kunt u terecht bij: www.burgersrijwielen.nl