Bedrijfsprofiel

Ons profiel

Bij Merkfietsen.com kunt u terecht voor een goede merk fiets voor een scherpe prijs kwaliteit verhouding.

Merkfietsen.com is een van de beste online fietsenwinkel, een fiets kopen via internet is namelijk niet moeilijk, maar zorgen dat u een merk fiets koopt die ook met aandacht voor de kwaliteit rijklaar is gemaakt is toch wel belangrijk.
Het gaat toch om de kwaliteit van uw aankoop en dat tegen een nette prijs.
wij leveren merk fietsen van de door ons gecontracteerde merken. Mocht uw model niet in de shop staan, stuur dan even een bericht dan doen wij ons best voor u.
Voor aan en op uw merkfiets hebben we accessoires zoals tassen en kinderzitjes in onze shop die handig zijn om meteen mee te bestellen. 

wij zijn een team van vakmensen en staan voor kwaliteit en service

  • Voor specialiteit in het sportsegment moet u bij Hans zijn, hij weet daar echt alles van. Dus voor uitgebreid advies en maatwerk moet je bij hem zijn.
  • onze e-bike specialist is Hein, buiten zijn technische kennis van de e-bike kan hij u uitgebreid vertellen over rijeigenschappen en kwaliteiten van de fiets.

waarom

Merkfietsen.com is er voor u om eenvoudig een e-bike, stadsfiets of racefiets uit te zoeken voor een nette prijs. met de kwaliteit en service zoals u die kunt verwachten bij de vakman.
Dit bepaald dus ook met welke merken wij willen werken. Met de door ons gekozen merken kunt u dan ook op vele plaatsen/dealers terecht voor service, mocht dat nodig zijn.
Voor om de fiets heen hebben we enkele accessoires op de site die gemakkelijk zijn bij aanschaf van een fiets 

Reparatie en onderhoud

bij De Fietsmaker kunt u terecht voor service en onderhoud. Doorgaans staat de fiets binnen één dag weer vakkundig gerepareerd dan wel onderhouden voor u klaar. indien nodig kunt u gebruik maken van een leenfiets (indien voorradig).
komt u van verder kunt u er in ons mooie stadje ook een leuk dag trip van maken, tips:

Fietsverzekering

Ook voor het verzekeren van uw fiets kunt u bij ons terecht. Voor diefstal maar ook voor schade en bij pech onderweg.
Wij werken met de verzekeringsmaatschappij ENRA. Voor advies en/of om dit te regelen kan dat na de bestelling, neem dan contact met ons op.

Wij regelen verder alles voor u.